Vad är skillnaden mellan hinken och bältetransportören?

- Jul 10, 2017 -

I moderniseringen av produktionsverksamheten, oavsett om det är inom fräsindustrin eller i många andra industrier, kan vi se transportörens skugga, viss vertikal transport, en viss snedtransport. Kort sagt, oavsett vilken typ av transport, allt för vår produktionsverksamhet för att förbättra effektiviteten, spara de mänskliga och ekonomiska resurserna, dagens lilla serie för alla att introducera hinken och bältetransportören.

Först och främst är den allmänna transportbandstransportören, skruvtransportören och så vidare generellt horisontella. Bältetransportören är användningen av bälte (band), rullar, motor och andra överföringsnivåer. Skruvtransportör är användningen av spiralvridningsrotation för transport. Skopan Hoist är en allmänt använd vertikal transportanordning för transport av alla slags granulära och krossande material i vertikal riktning eller vid en stor lutningsvinkel. Höjd är vertikal transport med ett bälte eller en kedja ansluten till en av behållaren (svetsad av järnplattan) för att transportera en mängd olika material, och sedan med drivanordningen (inklusive motor och andra tillbehör).

I jämförelse transporterar hinklyftfunktionen materialet i vertikal riktning och området är litet; När det gäller lyfthöjden förkortas transportvägen kraftigt, och systemet är kompakt och hinken Hoist är helt innesluten i höljet och har en bättre tätningsegenskap som kan minska föroreningen till miljön.

Självklart, om det är en hink Hiss eller bandtransportör, finns det en lämplig plats för honom att använda, det stora antalet användare i köpet eller i enlighet med deras faktiska behov att köpa. Shanghai Colliric är en professionell tillverkare av malmfräsutrustning, inklusive fräsutrustning och tillhörande utrustning, välkomna nya och gamla kunder kommer att köpa.


Relaterade nyheter

Relaterade produkter