Fördelarna med Mast Crane

- May 19, 2017 -

Derrick Crane (derrick) till masten för kroppen på kromens rotation. Mastkranen består av en mastkropp, ett dynamiskt lyftsystem och ett stabiliseringssystem. Huvudkomponenterna från masten, bommen, stödanordningen och lyftning, luffing, roterande kroppssammansättning.

I enlighet med stödmetoden är den underliggande Derrick Crane och kabeltyp Derrick Crane. Mastkranen stöder masten med två stålramper, som är längre än masten och kan bara rotera inom 270 °, men kranen täcker ett område av små. Kabelmastkranen används för att stabilisera masten med flera kablar

, Det vill säga i botten av masten installerade skivspelare, bommen kortare än masten, kan roteras 360 °.

Derrick Mast-kranar brukar användas för att sätta sin egen volleyskiva och rep för att skapa egna, med en lätt struktur, enkel överföring, lätt montering och demontering av fördelar. Till stor del används för fast lastning och lossning av tunga föremål och installation av stor utrustning.

① Mast vertikal erektion, driven av rotationsmekanismen kan rotera runt sin axel. Även om masten har en stödanordning, men det är svårt att ständigt stå upprätt, så rotationsmekanismen använder vajerns drivenhet, det vill säga på undersidan av masten installerad skivspelare, runt linan med en vändbar lyft fram och tillbaka att dra masten.

② bommen och den nedre delen av mast gångjärnet, med masten med rotationen, och under remskivets verkan kan vinkla amplituden.

③ stödanordning som används för att stödja masten i vertikal position.

④ lyft, variabel amplitud, roterande lyft är installerad i kranen utanför maskinrummet.


Relaterade nyheter

Relaterade produkter